Informații Album

Imagini aleatoare

No flash


Get Flash.

About this Album

Valah Motor Party 2014

  •  
  •          
Valah Motors Targoviste gazduieste, in perioada 6 - 8 iunie 2014, in localitatea Suta Seaca, festivalul moto Valah Motor Party 2014.

Aflata la cea de-a VII-a editie, festivitatea se va desfasura pe parcursul a trei zile, doar pentru posesorii de permis moto si, desigur, pentru pasagerii acestora.

Vineri, 6 iunie, incepand cu ora 14, vom deschide portile pentru a primi prietenii motociclisti care doresc sa ne onoreze cu prezenta.
Ca oaspeti de seama, veți fi primiti cu traditionala tratatie de paine cu slana si ceapa, bine umezite de un paharel de tarie, cum ii sade bine omului dupa drum lung. Și, desigur, primii veniti se vor bucura de vestita fasole cu ciolan, din partea clubului, pentru umplerea burtilor și descretirea fruntilor.

Timp de trei zile vom avea parte de muzica de cea mai buna calitate, invitati surpriza, concursuri cu premii si, cu ajutorul vostru, de multa voie buna.

Locul de campare, la fel ca in anii precedenti, este ingradit si tinut sub observatie.

Motocicletele, obosite de atata drum, vor avea in sfarsit parte de liniste, pe durata cat veti poposi la noi.

Mancarea si bautura vor fi la discretie pentru toata lumea, standurile bine aprovizionate si gratarele incinse vor fi la dispozitia noastra pe toata durata festivalului.

Contam pe voi ca o să veniti cu coburii plini de voie buna si ca vor fi la fel de plini duminica, 8 iunie, cand ne vom desparti cu regret si cu promisiunea unei noi intruniri cat mai grabnice.
  •  
  •