Informații Album

Imagini aleatoare

No flash


Get Flash.

About this Album

Campanii

  •  
  •          
Poate putini oameni din Romania au parte de trairea vietii pe muchie de cutit, la fel ca noi, motociclistii. Se spune ca, de obicei, ne dam seama de valoarea unui lucru abia atunci cand il pierdem.
Motociclistii isi dau seama de valoarea vietii in fiecare zi - alaturi de doctori sunt poate una dintre putinele categorii de oameni care cunosc valoarea unei pungi de sange.
Mersul cu motocicleta in Romania este un fel de ruleta ruseasca. Din momentul in care te sui in sa iti cam faci socotelile cu viata si ,din pacate, de cele mai multe ori nu depinde doar de tine sa te intorci acasa teafar si nevatamat, sa le poti oferi celor dragi un zambet larg prin geamul prafuit al castii.
Intr-adevar, este un hobby periculos, care uneori cere sacrificii incomparabile cu satisfactiile oferite, dar ce sa facem daca pescuitul nu ne atrage...
De aceea incercam si vom incerca mereu sa atragem atentia celorlati participanti in trafic ca existam si ca orice clipa de neatentie sau indiferenta din partea lor, ne poate fi fatala.
  •  
  •